Wanneer

 • wo 03 januari 2018
  van 09.00u tot 16.00u
 • do 04 januari 2018
  van 09.00u tot 16.00u
 • vr 05 januari 2018
  van 09.00u tot 16.00u

Prijs

€ 10,00 (€ 12,00 per dag voor niet Puurs)

Waar

naam
Sport- en Evenementenhal
adres
Kloosterhof 12870 Puurs
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
Gemeente Puurs (sportdienst)

Contact

Telefoon
03 890 76 20
e-mail
vrijetijdsloket@puurs.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Een multimove-dag is een afwisseling tussen multimoven, knutselen en spelen en je kan inschrijven per dag! Elke dag staan de 12 bewegingsvaardigheden op het programma. Fun verzekerd tijdens de multimove-dagen!

Start & einde?

Multimove-dagen hebben vaste begin- en einduren, respecteer deze! Je sportieveling later brengen of vroeger ophalen is niet leuk voor de monitoren noch voor het kind.
Je kan een half uur voor de start van de sportdag terecht in de sporthal. Na de sportdag kan je sportieveling nog 15 minuten wachten. Kinderen die niet tijdig worden opgehaald gaan naar de na-opvang in het JOC WIJland.

Voor- en naopvang?

Inschrijven voor de opvang is verplicht, deze kan je bij je inschrijving voor de sportdag per dag kiezen bij de opties.
Wees tijdig in het WIJland want de sloeberbus wacht niet…
         Vertrek om 08.30u van het JOC WIJland naar de sporthal
         Vertrek om 16.15u van de sporthal naar het JOC WIJland

Opgelet!

Je kan inschrijven tot op het laatste moment (zolang er plaatsen beschikbaar zijn).
Breng in dit geval je inschrijvingsbewijs mee, zodat onze monitoren onmiddellijk zien dat je inschrijving in orde is, want je sportieveling zal nog niet op onze inschrijflijst of stickertjes staan.

Dagje annuleren – extra voor- of naopvang – een dagje extra sporten?

Kan je toch een dag niet komen multimoven? Hoef je voor een ingeschreven dag toch niet naar de opvang? Of moet je juist wel naar de opvang…
Stuur een mailtje naar vrijetijdsloket@puurs.be en wij annuleren je dagje en zetten het inschrijvingsgeld terug in je geldbeugel.
Wil je meer sporten en bewegen? Dan kan je zelf nog tot op het laatste moment inschrijven via de webshop.

Meebrengen?

 • Gewone sportkledij is prima.
 • Lunchpakket, tussendoortjes en drankjes voor de pauzes breng je zelf voldoende mee.
 • Tijdens de middagpauze krijgt je sporter een drankje (fruitsapje of plat water).
 • Breng sportschoenen mee die je sportieveling zelf kan aan en uittrekken.
 • Bij minder mooi weer breng je een regenjas mee en zorg je voor een lange broek en trui.
 • Om het voor de kleuters zo aangenaam mogelijk te maken, lassen de monitoren dagelijks genoeg drink-, eet- en plaspauzes in. Zo kunnen de mama's en papa's hun kleine vriend met een gerust hart op kamp laten gaan. Maar een ongelukje kan altijd… een reservebroekje is aangewezen bij onze allerkleinsten.
   

Waarom Multimove?

“Als je niet kan springen, landen, lopen, vangen, werpen,… kan je ook niet voetballen, zwemmen, volleyballen of aan rope skipping doen,…”
Multimove voor kinderen biedt kinderen van het eerste kleuterklasje tot het derde leerjaar een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Door kinderen in uitdagende bewegingssituaties te plaatsen waarbij ze ervaringen opdoen in de 12 bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Plezierbeleving staat hierbij centraal. Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie.
Voldoende lichaamsbeweging is voor elk kind een must! Dit kunnen wij als sportdienst zeker alleen maar bekrachtigen. Multimove is een perfecte aanvulling van alle beweging die kinderen tot het derde leerjaar nodig hebben. Ze leren bij ons niet enkel springen maar ook lopen, glijden, rollen, klimmen en zoveel meer! Er wordt rekening gehouden met het kunnen van elke kind. Soms worden zelfs angsten overwonnen door dat tikkeltje extra stimulans van de vriendjes die de oefening ook doen…
Het project Multimove voor kinderen is wetenschappelijk onderbouwd en wordt gegeven door onze gediplomeerde multimove-monitoren. Neem een kijkje op www.multimove.be en kom meer te weten.